Skip to content

Werkwijze

Nieuwe gewoontes aanleren kost tijd. Daarom bied ik verschillende pakketten van drie, zes en twaalf maanden aan. Een coachingstraject start altijd met een uitgebreide intake, daarna maak ik een analyse van je voedingsdagboek en bereken ik je energiebehoefte.

We gaan meerdere keren meten en wegen. Zo is de voortgang goed te monitoren. Samen bepalen we je persoonlijke doel en maken een plan van aanpak. Tijdens het traject krijg je van mij informatie, adviezen, voorbeeld dagmenu’s en recepten naar behoefte. Ik motiveer je bij moeilijke momenten waardoor je niet in oude gewoontes terugvalt. Uit ervaring bij andere klanten weet ik dat deze stok achter de deur erg belangrijk is, zeker in het begin. Daarom hebben we de eerste weken intensiever persoonlijk contact. De focus ligt op het veranderen van je mindset en het toewerken naar jouw doel.

Na enkele afspraken gaan we de frequentie van de consulten afbouwen. Je leert je nieuwe leefstijl toe te passen en belangrijker nog, vol te houden! Het maken van de juiste keuzes gaat nu op de automatische piloot omdat het een gewoonte is geworden. Natuurlijk blijf ik je coachen en help ik als dat nodig is. In deze laatste fase heb je genoeg kennis om blijvend de juiste keuzes te maken en bewust te kiezen voor je gezondheid. Je gezondheid is tenslotte het allerbelangrijkst!

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken en je leefstijl te veranderen?

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt trajecten van een BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit doen zij omdat zij het belang inzien van de inzet van een BGN-gewichtsconsulent.

Afspraak maken

Wil jij afvallen, of juist wat aankomen? Wil je gezonder eten en leven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt trajecten van een BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende zorgverzekering.